Trajni make up

Powder brows je polutrajna tehnika dizajniranja obrva s efektom mekanog pudera, vrlo sličnog bojanju obrva kanom i sjenčanju sjenilima ili olovkom uz pravilno izračunavanje oblika samo za vaše lice. Učinak pudera vrši se tehnikom sjenčanja pomoću mašinice za trajni make up, koji je sličan penu za tetoviranje.

Preporučeno za klijente koji svakodnevno crtaju obrve, ovo može biti nevjerojatno prirodno i lijepo rješenje.  Također je izvrsna alternativa za klijente koji nisu dobri kandidati za Microblading jer im je koža previše masna. Preporučuje se i za prekrivanje starijeg rada. Puder obrve tehnika prikladna je za bilo koji tip kože!

Naši klijenti često imaju izvrsne zacjeljene rezultate nakon jedne sesije. Nudimo besplatnu kompletnu doradu nakon 4 tjedna od prvog tretmana, kako bismo osigurali da su vaše obrve savršene i da je boja ujednačena po cijeloj obrvi ili ako iz bilo kojeg razloga želite dodati veću gustoću.

Preporučujemo godišnje održavanje nakon prvog tretmana, radi održavanja svježine boje.  Prirodno blijeđenje nastaje zbog vanjskih čimbenika kao što je izlaganje suncu, kao i unutarnjih čimbenika poput postupne razgradnje pigmenata. Svatko može različito doživjeti proces blijeđenja i to se odnosi na tip kože, godine i način života.

Microblading – Polutrajno vrlo prirodno iscrtavanje dlačica obrva

Microblading metoda je semipermanentno apliciranje pigmenta mikroiglicama koja simulira prirodan izgled dlačica različitih dužina i debljina. 

U ovoj metodi se ne koristi aparat  već se dlačice unose u kožu jako plitko posebnim nožićem. Zbog specifičnosti metode kojom se radi, obrva dobiva potpuno prirodan izgled jer  se ne popunjava cijela obrva, već se posebnom tehnikom iscrtavanja dobiva izgled tankih i zakrivljenih dlačica u prirodnom smjeru rasta.

Metoda je posebno namijenjena onima koji su pogrešnim čupanjem obrva uništili njihov prirodan oblik, gustoću i debljinu, kao i onima koji su zbog bolesti ili nekog drugog razloga izgubili obrve ili samo žele popuniti svoje.

Osnovni princip ove metode iscrtavanja obrva je da se u trajnoj varijanti ne stvara efekt šminke,već se stvara prirodan izgled obrva. Dlačice se ucrtavaju uz prirodne dlačice bojom koja se ne razlikuje od postojećih, tako da je rezultat zaista prirodan.