KING SHAPE

KingShape® je neinvazivni tretman oblikovanja tijela za smanjenje obujma i najbolje oružje protiv celulita.

Celulit nastaje zbog različitih faktora, a to su:
povećani obujam masnih stanica,loša drenaža, slabog veziva i upalnih procesa na vezivu sa stvaranjem fibroza kod netretiranog celulita.

Kako King shape djeluje na obujam, drenažu i učvršćivanje veziva pokazao se zaista idealnom, metodom u oblikovanju i zatezanju tijela i eliminaciji celulita.

King Shape uređaj  kombinira više tehnologija:
– Pametnu dualnu ultrazvučnu kavitaciju;
– Radiofrekvenciju;
– Infracrveni laser;
– Endermologiju.

Sve tehnologije su zajedno integrirane kroz različite aplikatore i aktiviraju se nakon vakuumskog usisa u aplikatoru što tretman čini fokusiranim samo na kožni i masni nabor tkiva u čašici bez djelovanja na okolno tkivo.
To nam omogućuje sigurno i precizno djelovanje na metaboličke procese.

Tretman je siguran, ugodan, bezbolan, a rezultati brzo vidljivi.

Potrebno je 3 do 6 tretmana, izvodi se svakih 7 dana.

Kod tretmana celulita na nogama najbolji rezultati su nakon mjesec do dva nakon tretmana koliko je potrebno da se učvrsti vezivo i završi oblikovanje. Rezultati od King shape-a mogu dugo potrajati uz adekvatan životni stil i primjerene prehrambene navike.

Tretman je kontraindiciran kod onkoloških bolesnika, kod osoba sa ugrađenim pace-makerom i metalnim implatantima,kod epilepsije, akutnih upala u trbušnoj šupljini, temperature, tromboze, težih bolesti jetre i bubrega, kod trudnica i dojilja te osoba koje su bile podvrgnute operativnim zahvatima zadnja 3 mjeseca.

Prepustite se specijalno obučenom i stručno educiranom timu Beauty Clinic-a za ciljane problematike na licu i tijelu.