Voda čini više od 70% našeg organizma. Bez vode naš organizam ne funkcionira. Isto vrijedi i za kožu lica. Ljetni mjeseci i visoke temperature uvjerljivo su najzahtjevniji period za kožu lica. Ultraljubičase zrake djeluju na kolagenska i elastinska vlakna isušujći epidermalni sloj kože. Posljedično, koža postaje tanja i gubi tonus te se dodatno stvaraju sitne bore koje se, ukoliko ih ne tretiramo, s vremenom produbljuju. Zato koža ljeti treba pojačanu brigu u vidu tretmana koji će joj omogućiti neophodnu hidrataciju te omogućiti da izbjegnemo vidljive i dugoročne posljedice:

  • gubitak vlage – vidljive fine bore
  • gubitak tonusa i volumena – vidljivo ostarjela koža
  • pretjerana proizvodnja melanina – hiperpigmentacijske mrlje

Vrijeme je za naš novi kvartalni tretman. U ovom ljetnom periodu naš je apsolutni fokus HIDRATACIJA!  Iz tog razloga naš je stručni tim osmislio HYDRO boost tretman uz čiju pomoć koži lica osiguravamo optimalnu dozu njege i vlage te ju pripremamo za izlaganje suncu bez rizika.

REVIDERM ultrazvuk - tehnologija kojom prodiremo duboko u potkožje

Tretmani koji se izvode uz pomoć REVIDERM ultrazvuka iznimno su ugodni , povećavaju kapacitet vlažnosti kože, posebice kod suhe kože kod koje je taj gubitak posebno izražen.

Ultrazvuk je uređaj koji se koristi u kozmetičke svrhe kako bi se potaknula cirkulacija te se aktivni sastojci iz dermokozmetike uspješnije penetrirali u potkožje. Njegov ultrazvučni val i određene frekvencije titranja tog vala te pulsacija omogućuju nježan, ali snažan utjecaj na potkožje.

Uz pomoć ultrazvuka kožu optimalno hidratiziramo te podižemo tonus i konture lica te ono izgleda svježije, mlađe i zdravije.

Osnovu tretmana čine:

1. Čišćenje lica odgovarajućim čistačem (prema tipu kože).

2. Enzimatski piling uz Enzyme peeling liquid + Enzyme peeling paste.

3. Ultrazvučni gel + REVIDERM Ultrazvuk 20 min ili REVIDERM Cell jet ultrazvuk 12 min.

4. Nanošenje HYAL plumping ampule.

5. Hydro 2 infusion mask + collagen eye pads.

6. Završna njega s Pro microbiome serumom + 20, 30 ili 50 SPF ili Hydro2 infusion cream.

Preparati koje koristimo u koraku završne njege:

Preparati koje koristimo u koraku završne njege imaju zadatak maksimalno hidratizirati potkožje kako bi kožu lica pripremili za visoke temperature te prevenirali nepoželjne posljedice u vidu bora te gubitka tonusa i volumena.

Hyal plumping ampula

HYAL plumping ampula koncentrat je hijaluronske kiseline koja osigurava dodatnu vlagu, te djeluje kao dugoročno punilo – fine bore na dekolteu i oko očiju nakon tretmana bit će omekšane i zaglađenije.

Pro microbiome serum

Predstavljaju sjajan dodatak dnevnoj rutini te se mogu kombinirati s kremama koje već koristite. Njihova osnovna uloga je dovesti bakterije koje žive na vašoj koži u idealnu ravnotežu. Odlično se nadopunjuju s dnevnom SPF zaštitom

Hydro Infusion mask + Collagen Eye Pads

Hydro Infusion maska sadrži poseban aktivni sastojak Filaggrinolom i biomimetičke aminokiseline te uspješno potiče proizvodnju vlastitih prirodnih hidratantnih faktora (NMF) kože, uravnotežuje hidrataciju i poboljšava sposobnost održivog vezanja vlage.

SPF njega

REVIDERM SPF linija proizvoda s faktorima 20, 30 i 50 prilagođena je svim problematikama lica. Za sva tri proizvoda karakterističan je potpuni izostanak lipida – na taj način kožu, koja je dodatno opterećena znojenjem i visokim ljetnim temperaturama, optimalno hranimo i vlažimo.

HYDRO boost tretman jedinstven je na tržištu jer hidratizira vašu kožu uz pomoć sastojaka visokih performansi koji slijede nakon adekvatnog čišćenja i peelinga. 

Hodogram postavljanja EK kutije

Hodogram PRIPREME/postavljanja AUDIO UREĐAJA

Ukupan broj

Izvidi vozila
Izvidi prostora
Izvidi terena

ODABERITE VRSTU UREĐAJA

VIDEO
GPS
AUDIO

ODABERITE VRSTU UREĐAJA

VIDEO
GPS
AUDIO

HIFU

HIFU – Ulthera II lifting i zatezanje

To je nova vrsta nekirurške, neinvazivne metode koja koristi ultrazvučnu tehnologiju i vlastiti prirodni proces obnavljanja kako bi se zategla i podigla opuštena koža na vašem licu i tijelu.

HIFU tretman na siguran način koristi fokusirane ultrazvučne valove visokog intenziteta. Djelujući dublje ispod površine kože od ostalih uređaja te također potiče rast kolagena i elastina bez oštećenja vanjskog sloja kože.

To rezultira dugotrajnim učvršćivanjem i zatezanjem kože nakon samo jednog tretmana.

– Pomaže smanjiti pojavu dvostruke brade zatezanjem opuštene kože u tom području i uklanjanja manjih nakupina masnoća.
– Definiranje donje čeljusti i podizanje obraza.
– Nudi rješenje za opuštenu kožu na rukama,nogama i trbuhu nakon porođaja.
– Smanjenje pora
– Podizanje gornjih kapaka, ublažavanje i sprječavanje bora oko očiju i na čelu te nazolabijalnih bora.
– Zatezanje kože na području vrata i dekoltea ( idealno za klijente koje koriste botox i fillere, a vrat i dekolte ostaju zanemareni).

Odmah nakon tretmana uočiti ćete promjene na svojoj koži, ali potrebno je do tri mjeseca dok se potpuni rezultati ne pojave. Ovisno o području koje se tretira rezultati mogu trajati do godine dana. Nakon 3 mjeseca preporučuje se ponoviti postupak ukoliko je potrebno.

Također možete pomoći da rezultati traju još dulje uz dobru rutinu njege kože i zdrav način života.

Možete nastaviti sa svojim normalnim aktivnostima odmah nakon tretmana .

Može se pojaviti blago crvenilo ili oteklina, ali bi se trebalo brzo povući.
Lagani trnci na tretiranom području mogu potrajati nekoliko tjedana.
Rijetko, možete osjetiti privremenu utrnulost ili modrice, ali te nuspojave obično nestaju nakon nekoliko dana.

Hifu aparat se preporučuje uz aparat Kriolipolize.
Nakon što riješimo masne naslage pomoću Kriolipolize u mnogim slučajevima potrebno je zategnuti kožu, tada se preporučuje Hifu tretman.

Također se preporučuje kombinirati uz radiofrekvenciju kako bi sve slojeve kože potaknuli na obnavljanje.

Prepustite se stručnom educiranim timu Beauty Clinic-a specijalno obučenih za ciljane problematike na licu i tijelu.

CJENIK

Nadlaktice – 900 kn Pazdušni jastučići – 400 kn Podlaktice – 600 kn
Trbuh – 1500 kn Pola lica – 800 kn Cijelo lice – 1300 kn
Lice + podbradak – 1400 kn Lice+podbradak+vrat – 1600 kn Lice + podbradak + vrat + dekolte  – 1800 kn
  Podbradak – 400 kn  

Cijene su isključivo namjenjene za gotovinsko plaćanje.
Za kartično plaćanje javite se za više informacija.

DOGOVORITE BESPLATNE KONZULTACIJE na 
099/3331-944

KING SHAPE

KingShape® je neinvazivni tretman oblikovanja tijela za smanjenje obujma i najbolje oružje protiv celulita.

Celulit nastaje zbog različitih faktora, a to su:
povećani obujam masnih stanica,loša drenaža, slabog veziva i upalnih procesa na vezivu sa stvaranjem fibroza kod netretiranog celulita.

Kako King shape djeluje na obujam, drenažu i učvršćivanje veziva pokazao se zaista idealnom, metodom u oblikovanju i zatezanju tijela i eliminaciji celulita.

King Shape uređaj  kombinira više tehnologija:
– Pametnu dualnu ultrazvučnu kavitaciju;
– Radiofrekvenciju;
– Infracrveni laser;
– Endermologiju.

Sve tehnologije su zajedno integrirane kroz različite aplikatore i aktiviraju se nakon vakuumskog usisa u aplikatoru što tretman čini fokusiranim samo na kožni i masni nabor tkiva u čašici bez djelovanja na okolno tkivo.
To nam omogućuje sigurno i precizno djelovanje na metaboličke procese.

Tretman je siguran, ugodan, bezbolan, a rezultati brzo vidljivi.

Potrebno je 3 do 6 tretmana, izvodi se svakih 7 dana.

Kod tretmana celulita na nogama najbolji rezultati su nakon mjesec do dva nakon tretmana koliko je potrebno da se učvrsti vezivo i završi oblikovanje. Rezultati od King shape-a mogu dugo potrajati uz adekvatan životni stil i primjerene prehrambene navike.

Tretman je kontraindiciran kod onkoloških bolesnika, kod osoba sa ugrađenim pace-makerom i metalnim implatantima,kod epilepsije, akutnih upala u trbušnoj šupljini, temperature, tromboze, težih bolesti jetre i bubrega, kod trudnica i dojilja te osoba koje su bile podvrgnute operativnim zahvatima zadnja 3 mjeseca.

Prepustite se stručnom educiranom timu Beauty Clinic-a specijalno obučenih za ciljane problematike na licu i tijelu.

DOGOVORITE BESPLATNE KONZULTACIJE na  099/3331-944

Cijena tretmana iznosi 750 kn za jednu zonu.
Uključena presoterpija ( limfna drenaža). 
 
Popusti na pakete!

 

KRIOLIPOLIZA 360°

Smrzavanje od -5 do -10

Kriolipoliza je neinvazivni tretman kojim se postiže redukcija masnog tkiva na tretiranom području zamrzavanjem masnih stanica i njihovim izlučivanjem tijekom perioda od 8 tjedana nakon tretmana, a rezultat je najbolje vidljiv 2-6 mjeseci nakon tretmana.

Kriolipoliza je vodeći tretman u svijetu za neinvazivnu redukciju masnog tkiva koji jedinstvenom tehnologijom zamrzava i eliminira masne stanice. Do danas je izveden preko osam milijuna puta što je potvrda sigurnosti i efikasnosti tretmana.

Rezultat se postiže uz minimalnu nelagodu. Očekivane nuspojave su privremeno crvenilo, modrice i prolazna utrnulost koja se obično povuče u roku od 14 dana nakon liječenja. S prevalencijom od 0,1%, najčešća pritužba je kasna bol koja se javlja 2 tjedna nakon zahvata i rješava se bez intervencije. Iako još nijedan postupak nije prihvaćen kao zlatni standard za neinvazivno konturiranje tijela, kriolipoliza se smatra sigurnom i učinkovitom, s visokom stopom zadovoljstva klijenata.

Kriolipoliza je potpuno drugačija od ostalih tretmana za smanjenje masnog tkiva. Princip koji stoji iza tehnologije kriolipolize koristi pretpostavku da su masne stanice osjetljivije na hlađenje od ostalih stanica kože. Stoga kontinuirana primjena hladnih temperatura pokreće uništenje masnih stanica koje makrofagi naknadno progutaju i probave. Odmah nakon tretmana moguće je primijetiti zamjetno manji broj masnih stanica potkožnog tkiva. Upalni proces koji je stimuliran odumiranjem masnih stanica može se vidjeti u roku od 3 dana nakon tretmana, a vrhunac doseže otprilike 14 dana nakon tretmana, kad masne stanice postanu okružene histiocitima, neutrofilima, limfocitima i drugim jednojezgrenim stanicama. 14–30 dana nakon tretmana, makrofagi i drugi fagociti okružuju, omotavaju i probavljaju stanice lipida kao dio prirodnog odgovora tijela na ozljedu. Četiri tjedna nakon tretmana upalni proces se smanjuje, kao i volumen masnih stanica. Dva do tri mjeseca nakon tretmana, interlobularne pregrade su izrazito zadebljane i upalni proces se i dalje smanjuje. U to se vrijeme očito smanjuje volumen masti na tretiranom području i pregrade čine većinu volumena tkiva.

KAKO RADI CRYO APARAT

 Na području ili zoni koju se tretira nanosi se membrana s termo gelom koja služi kao prepreka odnosno zaštita između vašeg tijela i uređaja, uređaj pomoću aplikatora zamrzava/kristalizira masne stanice.

Na početku tretmana tkivo se vakumom usisa, zagrijava i klijent može imati osjećaj štipanja i topline, nakon toga može osjetiti blago peckanje što je uzrokovano hlađenjem. Ubrzo pacijent ne osjeća gotovo ništa i sve vrijeme tretmana može čitati, razgovarati na telefon ili odgovarati na poruke.

Nakon uklanjanja aplikatora educirano osoblje izmasirat će tretirano područje kako bi se dodatno razbile masne naslage, aktivirala mikrocirkulacija te  povećao učinak tretmana.

DOGOVORITE BESPLATNE KONZULTACIJE na  099/3331-944

Cijena po aplikatoru je 1000 kn za kartično plaćanje.

800 kn za gotovinsko plaćanje.

Slijedi prikaz označenih aplikatora plavom i sivom bojom po zonama.

Mehaničko čišćenje lica jedan je od najpopularnijih i najučinkovitijih tretmana lica za zdravu, lijepu kožu lica. Začepljene pore kože lica ili akne muče više od 80% stanovništva. Najčešći učinci ovog problema su zagađena okolina i nezdrav način života. Uz duboko onečišćenje kože, kada nikakvi pilingi ili maske za kućnu upotrebu ne mogu pomoći, potrebno je profesionalno mehaničko čišćenje lica.

* – označava stupanj tretmana

Afrodita Teen tretman  – 200 kn **

Mlijeko/gel za ciscenje i pripremu koze
Tonik, Peeling, postupak omekšavanja kože, mehaničko istiskivanje,Dezinfekcija lica,Maska,Krema

Afrodita Basic tretman – 200 kn ***

Mlijeko/gel za ciscenje i pripremu koze
Tonik, Peeling, postupak omekšavanja kože, mehaničko istiskivanje,Dezinfekcija lica,Maska,Krema

Dodatak masaže glave, lica i dekoltea 50 kn

Special tretman – 330 kn ****

Preporučeno za jako dehidriranu kožu – Decleor kozmetika
Mlijeko/gel za ciscenje i pripremu kože
Tonik, Peeling, postupak omekšavanja kože, mehaničko istiskivanje, dezinfekcija lica, specialna maska, krema i masaža glave, lica i dekoltea.

Čišćenje lica + mikrodermoabrazija *****

Basic čišćenje lica uz dodatak mikrodermoabrazije i masaže glave lica i dekoltea.
350 kn

Reviderm basic tretman – 300 kn ****

Preporučeno za akne ( dermokozmetika)
Purifying gel za ciscenje i pripremu koze
Thermal Tonik, enzyme Peeling, postupak omekšavanja kože bez parenja, mehaničko istiskivanje, dezinfekcija lica, silver detox maska, krema

Dodatak masaže glave, lica i dekoltea 50 kn

Reviderm čišćenje lica + mikrodermoabrazija *****

Revidem basic ćišćenje lica uz dodatak mikrodermoabrazije i masaže glave, lica i dekoltea.
400 kn

Decleor Rituali za lice


Aromaplastie – vitaminski sjaj (svi tipovi kože)
90 min (uključena masaža leđa ) – 450 kn
60 min – 350 kn


Hydrafloral – Neroli (dehidrirana koža izložena dnevnom stresu)
45 min – 300 kn
60 min – 350 kn


Harmonie Calm – Miran um (umirujući tretman za osjetljivu kožu)
45 min – 300 kn
60 min – 350 kn


Prolagen Lift – učvršćivanje (vrste koža s pojavom bora i gubitkom čvrstoće)
45 min – 300 kn
60 min – 350 kn

Mikrodermabrazija je učinkovita metoda liječenja kože kojom se koristi abrazivni instrument za uklanjanje vanjskog debljeg, neravnomjernog sloja kože.

Ova metoda liječenja kože učinkovita je u liječenju, oštećenju od sunca, strija, poboljšava hiper-pigmentaciju, smanjuje bore, liječi ožiljke, liječi akne. Mikrodermabrazija zadebljava kožni kolagen smanjujući proces starenja koji vam daje mlađi ten.

Preporučljivo uz Mikroneedling tretman i mehaničko čišćenje lica za još bolje rezultate.

40 min  – 200 kn

Mezoterapija Infusion™ revitalizira kožu obogaćenim sastojcima, koji ju ostavljaju mekom, osvježenom i sjajnijom. Baziran na dobro ustrojenim temeljima elektroporacije, Infusion™ povećava staničnu propusnost i apsorpciju i poboljšava cjelokupan izgled lica.

Infuzije prolaze kroz kožu upotrebom specijalne sonde kojom se izvode kružni pokreti po površini kože. Sonda odašilja ionske valove u pulsu, posebno izrađenu tehnologiju za ovaj uređaj Ionwave, koji prenose otopine direktno u najdublji dio kože.


40 min – 200 kn

REVIDERM SKIN NEEDLER TERAPIJA MIKROIGLICAMA
Reviderm Skin Needler terapija mikroiglicama je inovativna, minimalno invazivna metoda koja se koristi za tretiranje i ublažavanje vidljivih problematika kože.

Temelji se na principu nanošenja sitnih uboda na vašu kožu koji potiču tkivo da se samo regenerira.

Skin Needler tretman odličan je izbor za vas ako imate neke od sljedećih problematika:
– bore na čelu
– bore oko očiju
– oštećenja od sunca
– manjak kolagena
– manjak vlage
– bore oko usana
– opuštena koža
– atrofični ožiljci
– strije
– akne i nečistu kožu
– proširene pore
– ovisno o problematici koja se tretira, odabiru se ampule ili formule koje se dodatno ‘unose’ u potkožje pomoću Skin Needler mikroiglica.


Trenutni učinci:
– koža je vidljivo čišća i glađa
– ten je svjetliji i sjajniji
– ton kože je ujednačenijiDugoročni učinci ( nakon 4 tretmana):
– nova kolagenska vlakna
– eliminirana šteta u strukturi kože
– izgrađen epidermis
– poboljšano zadržavanje vlage.


Cijena jednog tretmana – 750 kn
Cijena 4 tretmana u paketu – 2600 kn

PHI LASER HC
Ovo je jedinstveni stroj na tržištu. Nevjerovatne 2 tehnike u jednom uređaju.

– trenutni i dugotrajni učinak čupanja dlaka, trajnog oblikovanja obrva, rješava neželjene svijetle (sijede) i tamne dlačice na licu.
– uklanja sitne i neugodne kapilare na licu i tijelu.
– učinkovito, neinvazivno i nehirurško liječenje s blagodatima obnove kože za nježniju i ravnomjerniju kožu.

Dogovorite besplatne konzultacije!

Cijena na upit.